Okulumuzda; Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında, Gazi Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından etkinlik düzenlendi.

01.12.2023 132

Arş. Gör. Aysun ERDAL başkanlığında; kasım ayının son haftası olan Ağız ve Diş Sağlığı Haftasında gerçekleştirilen etkinlikte; okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığının önemi, ağız ve diş temizliğinde dikkat edilecek hususlar  ve diş fırçalamanın faydaları konusunda uygulamalı eğitim verildi.

Okulumuz adına; Gazi Üniversitesi Hemşirelik Fakültesine, Arş. Gör. Aysun ERDAL’ a, Halk Sağlığı Hemşireliği Yüksek Lisan Öğrencisi Duygu DEMİREL’e

Hemşirelik Lisan Öğrencileri:

Melisa SARILI, Sedef AKKAYMAZ, Sultan Eda ATASAYAR, Dilara ERSOY, Hilal KÖROĞLU, Fatmanur TALAYOĞLU, Zehra KARADEMİR, Sude DAŞ, Müge BÜYÜKCEYLAN’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

01-12-2023